Мама

Рина Лесновская
Мама - це колос небесний.
Мама найближча людина для нас.
Мама почує перше слово наше.
Мама найдобріша, миліша
Людина за всіх.
Мама оберігає нас від усяких образ
Своїм ніжним крилом.
Мама вкриває нас ковдрою теплою.
Мама виховує в нас доброчесність.
Мама розуміє нас з півслова.
Мама доброзичлива, уважна до нас.
Так будемо вдячні їй за все!