Зул

Гулья Мисриханова
 Зулу харанвай ,гамунал ц1ийи.
Нехишар сад я пешерин хъипи.
Рангар дегишриз ,гьазурай гъалар.
Галат хьанва зул,сефил я гьалар.


Низ тунва зул на,вуна харай гам.
Хъуьт1уь вегьенва вичин кьац1ай кам.
На ч1угур зегьмет  кутуна к1вачик.
Вун туна кьулухъ ,экеч1на вилик.







Вичиз к1андайвал ийиз къекъвезва.
Сарар экъисиз ,кьуьд вал хъуьрезва.
Къайи пилтеяр,ацукьна чилел
Живеди ,фикир желбзава вичел.