колыбельная

Марина Шаповалова4
Ай люли, ай люли прилетели журавли.
Ай люли, ай люли ручки мыли журавли.
Ай люли, ай люли кушать сели журавли.
Ай люли, ай люли кашу ели журавли.

Ай люли, ай люли чай попили журавли.
Ай люли, ай люли песню пели журавли.
Ай люли , ай люли в мяч играли журавли.
Ай люли, ай люли покатались журавли.

Ай люли, ай люли мишку взяли журавли.
Ай люли, ай люли соску дали журавли.
Ай люли, ай люли укрывались журавли.
Ай люли, ай люли сказку звали журавли.

Ай люли, ай люли и уснули журавли…



читается нараспев