Глава 6

Лайт 13
 От в травні, коли  така красива, насичена кольорами матінка- природа, та  мелодійно виспівують пташки, відбулося довгоочікуване весілля!
 Молоді не відходили один від одного, вони співали, були задіяні у конкурсах, танцювали з батьками та гостями.
 На весілля приїхала  зі своїм майбутнім нареченим і одногрупниця Асі, такі вони милі, веселі, теж планували на кінець травня побратися.Гостей було не дуже багато,тільки  самі близькі.
 Старшими  свідками були друзі зі сходу України ,товариш Роми по школі, переїхав і жив там вже 3 роки. З його дівчиною Ася так швидко знайшла спільну мову, що ті хвилинки, коли  молодий виходив  з друзями  на подвір’я, Ася і Поліна  розмовляли на різні теми: мріяли погуляти й на їхньому з Андрієм  весіллі, ділилися враженнями, згадували кумедні моменти за цілий день.
 Весільна подорож ,по збігу обставин співпала з роботою Романа. Його направили в Грецію на співбесіду. Всі рідні були щасливі бачити молодих в гарному настрої, і Оскар з Шеллі раділи ,вони все розуміли,адже той позитив не можливо не замітити...