Рубаи Про друз в Укра ни

Искандер Хайям-Крымский
                "Про друзів України"

Скажіть, звідки - хлопці ті.., живуть, що в Штатах?
Грабіжники їх предки були.., ходили все в латках!
А на сьогодні скупили світ за фантика, як папуасів,
За гріни! Прикривши всю гниль у крадених "халатах"! *

* Гріни - жаргонна назва долара


                "Про друзів України"

Скажите - откуда хлопцы те.., живут, что в Штатах?
Грабители их предки были.., ходили все в заплатах!
А на сегодня скупили мир за фантика, как папуасов,
За грины! Прикрыв всю гниль в ворованных "халатах"!  *

 Грин - жаргонное название доллара