Не повчай

Вайнберг
Вероніка вирішує померти...
"Та суїцид-не вихід!",- кажеш ти.

"Для мене може-це життя ганебне
І вже вночі не бачу я яскраві сни.

А,може,просто вже не хочу жити,
Набридли балачки про забуття,
А ти все мариш любов мені привчити,
Хоча не бачу в цьому сенсу я.

Не хочу просто так ті дні втрачати
На алкоголь,наркотики чи навіть чай.
І,може,будеш життя все докучати,
Але скажу одне-ніколи не повчай..."