Погляд м1й затримай на Соб1...

Горбатюк Надежда
Погляд мій затримай на Собі,
Дорогий Спасителю Ісусе!
Дай достойно жить рокИ і дні
І перемогти усі спокуси.

Хитрий світ, оманливий і злий,
Він вогнями зваблює щоднини.
Та не може дати він душі
Радості небес ані краплини.

Але іноді він погляд мій краде
І увагу сильно привертає.
Як же це послаблює мене!
А душа сумує і зітхає...

Господи, Ти укріпи мене,
Щоб була я сильною духовно,
Щоб лиш Ти був мій Авторитет
І Твоє Святе предвічне Слово!

Погляд мій затримай на Собі,
Погляд і очей, душі і духа.
Дай перемогти у боротьбі
І завжди буть вірною Ісусу!