***

Лавби
Тепер про тебе нагадає
Лиш обліпихи кислота...
І запах їдкий душу крає,
І в серці наче пустота..

Той колір, що горить яскраво
Не звеселить мене, лишень
Твій погляд нагада лукаво...
Віднині, я - твоя мішень...

Твоя невільниця, рабиня!
Здаюсь охоче в твій полон...
Твоєї долі Берегиня!
Для мене ти - прекрасний сон...