У снах...

Лавби
У снах своїх я бачу образ твій...
Вуста із присмаком ванілі
Я відчуваю на щоці моїй....
Твої вуста, як полуниці спілі....

Тії вуста із присмаком вина -
Хміліючі, терпкі, солодкі...
Тії вуста - то грань тонка,
Яка веде у лігвища бісовські ...

Вночі і вдень я чую запах твій,
Який  пянить, манить, хвилює....
Він, як смертельно хитрий змій
Обвив мене й ненависно лютує....

Твій запах то є дикий аромат
Акації, дощу та обліпихи...
Твій запах - то лаванди буйний сад...
О, як мені потрібен він для втіхи!

Твій подих чую на плечі,
На шиї, на очах, волоссі...
Твій подих на губах, в мені...
Я скоро з'їду з глузду зовсім!