***

Лавби
Останній раз я поцілую Вас у губи...
Останній раз скажу Вам про любов...
Останній раз вдихну на повні груди...
Останній раз шумить у жилах кров...

Останній раз я пригорнусь до тебе..
Останній раз торкнуся я щоки...
Останній раз подивишся на мене...
І у очах лишиться слід сльози...

Останній раз відчую ніжний дотик...
Останній раз я прокляну судьбу...
Останній раз промовлю:"Ніжний котик"...
Останній раз, а потім я піду...

Піду туди, де солов'ї співають,
Де сонце світить і ріка шумить...
Де сльози на очах від щастя сяють...
Піду туди, де час вже не біжить...

Останній раз дозволь почути голос...
Почути НАШУ музику й слова...
Останній раз забудемо про совість...
Щоб у душі лишилася весна...