Зна ш, iнколи краще...

Грушевская Екатерина
Знаєш, інколи краще забути,
Що в світі ти не один.
Знаєш, інколи краще не чути
Шаленого бігу хвилин.

Знаєш, інколи краще не бачити
Саме таким, яким є цей світ
Знаєш, інколи краще пробачити,
І розтопити свого серця лід.

Знаєш, інколи краще залишити,
Все, що тримаєш в душі
Знаєш, інколи краще не слухати
Сльози чиїсь уночі.

Знаєш, інколи краще забутися,
І відійти від будь-яких тем.
Знаєш, інколи краще позбутися
Щастя...а з ним і проблем...