Весела мне

Светлая Две Тысячи 10
Весела мне ... Байка шаноўнаму спадарству
Эх, Музы, Музы... Вось некаму ад пуза вас... А хтосьці ногі ўначы ламае ...шукаючы ...без ліхтара ... кілішак выпіўшы віна... і не бырла ...Цікава як... Няроўна дзеліць нехта Вас, капрызных дам ... А творца пагатоў Вам усё аддаць, абы натхнІлі ...нешта...напісаць )))