Й вже любов не баче снiв

Анастасия Баттерфляй
Твій вітер розтуркав у мені любов,
яка дивилась дуже довго сни.
І що тепер? Вона хоче спати знов,
чи допоможеш їй до ліжечка дійти?

Ні? Ти кажеш мені - ні?
Ми з нею чуємо - намір твій добрячий.
Вона розуміє,що не скоро буде уві сні,
бо твій вітер занадто гарячий.

І що збираєшся робити ти зі мною?
Бо час вже йти мені й ридати.
Що? Йти у світле життя разом з тобою?
Любов каже:"Як знати, як знати"

Ну ось,дивись,що наробив ти!
Моя любов не хоче тепер спати,
Їй зара цікавіше все про тебе знати
й разом з вітром твоїм кружляти...

Як бачу я, ти задоволений
й ціль твоя сягнула небеса.
Так, усе таки вітер твій проворний,
бо перший раз моя любов не засина.