Азовско морe

Антонина Димитрова -Болгария
Само в август морето цъфти
и сияе.Танцуват вълните…
Месечината бяла безспир 
над водата пътеки заплита.

Пак край огъня… В люляков час
звън на струни...Ликува душата!
Ти, китарата вярна  и аз...
А приглася бездомникът-вятър.

Дълго чакал  е  морският бряг
и в прегръдки ни люшва вълшебни.
На сирените дивни  Нощта
 песента е разнесла, неземна...
5.11.2016г.