Як i навiщо?

Ксю Север
Сходимо з розуму. Як і навіщо?
Бачимо світ через призму фальші.
Більшість людей свою мрію знищили,
Ніби тому що вони стали старші.

Всесвіте, як зупинити безглуздя ці?
Як і навіщо ми віру втратили?
З мирного краю давно вже ми біженці.
Маєм що маєм. За що - не збаграли.