Листопад

Алена Мария
Рятуйте, друзі.
Я закохуюсь у листопад
та у його бордові квіти.
І, чи можливо,
легким поштовхом натхнення,
Мені холодні руки відігріти?

Рятуйте,
наче, зовсім загубилась,
І подумки витаю десь на ноосфері.
Прийшли, пішли,
геть трішечки зустрілись,
Та доторкнулись німбами до стелі.