Ти менi говорив...

Наталья Кислощук
Нам дорогу в кохання встеляв листопад,
Я раділа, неначе дитя...
Ти мені говорив: не дивися назад,
В нас попереду ціле життя...

Відкружляла уже золота заметіль,
Причаїлась в чеканні зима...
Ти мені говорив, що кохання - це біль,
І без болю любові нема...

Ти казав: я поставлю всі скарби на кон,
Щоби біль не ввійшов в твої дні...
Ти мені говорив, що життя наше сон...
Я живу наяву чи у сні?

Я прокинулась вранці...важка голова...
Перша думка: мабуть, заметіль...
Якщо біль відчуваю, це зачить - жива,
Тільки...нАщо мені оцей біль?

Ти мені говорив - наш роман - водевіль,
Та...казав,певно, те для слівця...
Ти мені обіцяв - не пізнаю я біль,
А у нього немає кінця...