Моя кохана бачить сни

Алексей Смирновъ
Моя кохана бачить сни
Про світ Кохання і Любові,
Де в парках буйної весни
Панують запахи бузкові.
Там квіти хиляться до ніг,
Там хвилі світяться у морі,
І кожний день, як дивний збіг
Подій, що нам чаклують зорі.
І ці далекі чаклуни
Завжди виконують бажання...

Моя кохана бачить сни
Про світ Любові і Кохання.