Ангел мой

Полина Браун 7
Ангелику мій маленький
дякую тобі рідненький,
що мене не відцурався
і зі мною жить зостався.
Ти наказ від Бога маєш
мене завжди сохраняеш.
Тут без гріха не можливо
маю тільки в тобі втіху.

Ангелику мій маленький
бережи мое серденько
помолись за мене Богу
попроси про допомогу.
Коли спати я лягаю
завжди з тобой розмовляю.
Бо надію в тобі маю
і на тебе возлагаю.