для тебе

Марта Ниочем
Блукаю блукаю блукаю без тебе,
Помітно ліниво так човгає час.
Відбиваю вітра, сперечаюся з небом,
Борюся за кожну хвилину для нас.

Борюся борюся борюся за тебе,
З всіма, із собою, з тобою , бо ти -
Моя головна особиста потреба,
Я зможу багато для тебе змогти.

Я зможу, я зможу, я зможу для тебе -
Та хоч зупиню вмить я той клятий час,
Помітно ігриво всміхається небо,
І знає, що буде все добре у нас.