м й внутр шн й компас

Марта Ниочем
Мій внутрішній компас має впевнений напрям,
Він рушає  туди, де запалюють зорі,
Де усе надважливе не лишають на завтра,
Почуття такі чисті, що аж прозорі.

Він веде мене мовчки, а я не пручаюсь,
Адже вірю, що він заведе мене в місце,
Де я голосно крикну усім «Залишаюсь!»,
Бо  у щось-таки там закохаюся міцно.

Там побачу тебе, ну куди ж вже без тебе?
Будь  ти там не людиною, чимось подібним,
Навіть чимсь в магазині, скажу так, як треба:
«Запакуйте, воно мені дуже потрібне».