Строевая армейская кричалка 2 рота, батальйон охра

Денис Шматко
Ми грізні й сильні вояки
Бояться нас всі вороги
Ми рота сильна наче полк
Трясе асфальт сталевий крок

Нам командир неначе брат
Найкращий друг це автомат
Ми переможці та борці
Найкращі в світі є стрільці


Нас вороги повинні знати
До того як іти стріляти
Як хтось прийшов в руках з мечем
Ми спалимо його вогнем

Хай жінки й діти міцно сплять
А нам країну захищать
Та згине темрява й нашесть
БОРОНИМ СЛАВУ ВОЛЮ Й ЧЕСТЬ!