Тебе кажется...

Вайнберг
Тобі здається,що я уже байдужа,
І погляд твій на вчинки,на жаль,не надихає,
І що без тебе не така вже й я недужа,
І що хтось інший до небес словами підіймає.

Тобі здається,давно я охолола,
І запах твій для мене вже не має значення,
І що не бачу я тебе довкола,
І не чекаю нашого вечірнього побачення.

Постій...не треба зайвих слів,
То все думки твої,скажу:"Минеться".
Не треба робити хвилі для кораблів,
Скажу одне,тобі то все здається...