Про словянське державне правонаступництво

Олександр Мачула
Хочу звернути увагу прихильників тези „Україна – споконвічна територія Росії“ на те, що вона не є закінченою. Якщо стати на цю позицію та бути об‘єктивним і послідовним в повній мірі, слід додати: „а Росія – споконвічна територія Київської Руси“. Переконаний, що будь-яка освічена особа зможе уже самостійно зробити висновок про те, хто є спадкоємцем останньої.

13.11.2016