Пiд орудою дощiв

Марина Степанская
Шепіт листя і гілля
В гучномовець листопада,
"До-ре-мі-фа-соль-сі-ля!" -
Мокрі жовті аколади.

Під орудою дощів
Хор, оркестр і солісти
Просто неба, без плащів
Грають блюз осінній місту...

листопад 2016