Прийшов момент

Оксана Майданська
Почало засипати сніжною білизною,
І вальс сніжинок кружляло над горою.
А гори пародірують своєю висотою,
Через дванадцять місяців зустрілися з зимою.
...........................................................

 На фото:  гора Брескул, із висотою 1911м.
              28.11.2015.