Мова моя

Катерина Мардус
Тендітність моєї мови
Думку мені снує:
Щоб зняти мовні окови –
Читай і пиши своє.

Українська - мова любові!
Мова душі й добра.
Чужого у світі і так доволі,
Тож вір лише в рідні слова.