Чи це вже сталось

Свэтка Лабуда
Чи це вже сталось, чи може сон це?
Вхопив на руки мене ще зранку,
І ось про каву мені шепочеш,
Дівча я твОє, твоя коханка,
Твоя …як схочеш, заплющу очі,
Хай лине всесвіт до нас в віконце,
В твої долоні, до мого сміху,
Вразливий обрій зі мною згоден:
Дістатись неба? Не лізь на стріху,
Воно вже з нами, і навіть Одін
Іде на північ, коли в нас сонце.