Справжн богатство

Александр Соседка
Багатий душею ніколи не скривдить
Маленьку частинку без жалю віддасть,
В лихую годину з підтримкою прийде,
За срібло ніколи тебе не продасть.

А люблячий серцем пробачить образи,
Зігріє теплом свого серця палкого.
Йому не потрібні ні гроші, ні стрази,
Безхатченка він поважає любого.

Хто з розумом дружить, не стане свариться
Додому покличе ,посадить за стіл.
Бо,лютого ворога він не боїться
Тому,що начхати на нього хотів.

А мудра людина спорить не стане
І навіть погодиться із маячнею.
Він руку протягне для згоди останнім,
Поступиться гідністтю,навіть своєю.

Хто з Богом у у серці,щаслива людина,
Той скрізь помічає щастя й любов.
Бо, він не здригнеться в лихую годину
І буде привітним знову і знов.
Сосєдка О.Д.                16.11.2016р.