Светли думи

Борис Калинов
Миговете
от живота-
дните ни...
Есенни пътеки,
кратки утринни
целувки,
обич моя!
Слънчев лъч
докосва палаво
косите ти.
А Лятото
си тръгва
с венче от
есенни листа.
Обръща се,
помахва весело
преди да се
изгуби
зад завоя.
Оставя Светлина...

Странник

 Изображение- Интернет