Пересп в на руба омара хайяма

Светлана Маярчак Крыжановская
ПЕРЕСПІВ  НА РУБАЇ ОМАРА ХАЙЯМА

Пил вино я и сладко любил чужих жен,
Но тобою одной был навеки сражен,
Знаю я, что вино - не любовный напиток,
И страшнейшая из устрашающих пыток.

Рубаи. Омар Хайям. - Донецк: ООО "ПКФ"БАО", 2011.

Ти втоплюєш в вині свою печаль,
Себе даруєш на алтар в пожертву,
Тримаючи за руки юних краль -
Без почуттів ти перевтілюєшся в жертву.

13.11.2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 701029
Рубрика: Вірші, Рубаї, хоку, танка
дата надходження: 17.11.2016 08:19:25
© дата внесення змiн: 17.11.2016 08:20:07
автор: Світлана Крижановська