Поздоровлення ж нкам до 8 Березня!

Евгений Семененко
Нам вЕсно принесла красиве свято
Це свято - ода вдячності жінкам
За те, що їх сама Природа-мати
Із нашого ж ребра надала нам.

За те, що поки плем'я чоловіче
Мечем собі бороло п'єдестали
Жінки робили те, що їм і личить:
Рожали, пеленали, колисали.

Все серце віддаваючи родині
Кохання ви будили й берегли.
Мадоннами лишаючись земними
До космосу злетіти ви змогли.

Всі Дар'ї, Роксолани і Оксани,
Історія всіх знає, що були.
Ви знані і ділами, і синами
І свято своє чесно здобули.

Вітання, поцілунки, знов вітання
І квіти оберемками до ніг.
Приміть в цей день щиріші привітання
Для всіх жінок, без винятку для всіх.

Недарма жіноче свято
Ми чекали до весни,
В пору цю приходять жінки
І у мрії, і у сни.

І як пролісок з весною
Мчить до Сонця з небуття,
Ми мчимо відкрити жінці
Свої кращі почуття.

Почуття, що відігрілись
Після довгої зими
Із признаннями в любові
До жінок ідемо ми.

З побажанням бути разом
Щоб з'єднались інь і янь,
Щоби дав собі розраду
Златогривий кінь бажань.

З побажанням щоб не знали
Ви недоброї молви,
Щоб від горя не упала
Й волосина з голови.

Щоби роду переводу
Боронь, Боже, не було!
Хай дзвенить дитячим сміхом
Кожне місто і село!

Кожна мати має мати
Шану, як колиь велось.
Щоб про них чоло державне
Турбувалось і пеклось.

Щоб про жінку-берегиню
Не забули ті мужі,
В котрих свої голі-босі,
А накормлені чужі.

Хай життєві буревії
Вас минають іздалля,
Щоб своє куючи щастя
Ви зустріли коваля!

Хай хрупке жіноче щастя
Не надломиться в літах,
Чоловік щоб був при змозі
І не гнувсь завітний цвях!

Щоби широко начальство
Посміхалося до вас,
Та при цьому не забули
Гроші сплачувати вчас.

Хай до вас жіноча доля
Поверта своє лице,
Хай все буде і нічого
Хай не буде вам за це!

Хай для вас в цей день співають
Рікі Мартін і "ВВ",
Хай нові пісні лунають
І кохання жде нове!

Хай освідчиться в коханні
Ваш коханий - ваш король!
Хто кохає - вірно знає
Серця вашого пароль.

Хай прийде нове натхнення
І фантазія без меж!
Із оновленням природи
Ми оновлюємось теж.

Хай бринять від комліментів
Чоловічи голоси,
Хай розквітне море квітів
В день кохання і краси!

  *  *  *
Прийміть також невеличке музичне вітання до Свята:
http://youtu.be/X7ii2MMZbMo