Дорога моя Аруся

Валенсия-Велиция
Дорога моя Аруся,
           З днем народження тебе!
Я повік не надивлюся,
           Моє сонце золоте -
Тепле, лагідне, привітне,
           Щире, радісне, ясне -
Моя дівчинка грайлива,
           Найдорожча над усе!
Будь здорова та багата,
           Понад сотню літ живи,
Слухайсь матінку і татка,
           Та сімєю дорожи.
Розумненька, працьовита,
           Ніби білочка прудка,
Танцюристочко завзята,
           Веселенька, голосна!
Хай квітує твоя доля,
           Неба мирного, життя,
Я за тебе молю Бога,
           Шоб беріг тебе щодня!