***

Адель17
Я запишу твоє дихання на диктофон
І прослуховуватиму щоразу ,коли тебе не буде
А відтепер тебе не буде завжди
Ти зникатимеш на горизонті
Туман зробить тебе розпливчастим
Я бачитиму тільки силует ,але я точно знатиму,що він твій
Ти спакуєш свої речі,забереш валізи
Я не стану зупиняти ,бо "насільно міл не будєш"
І у кохання ,як ні у кого більше ,завжди є вибір
І ти його зробив,або ж заперечив сам факт існування "нашого кохання"
Хай щастить
Я більше ні словом ,ні думкою,обіцяю
Тільки залиш мені диктофон,добре?