Вятърът нa... подмяната

Антонина Димитрова -Болгария
Лъжата „толерантност” се нарича.
Успешно „усвоили” са от ЕС
предателството евро-атлантици.
Подменят нагло истината днес.

Безродници менят „политкоректно”
Ден на Будителите с „Хелоуин”.
Не Български Народ, топящ се „етнос”
издъхва в геноцидния комин.

Страната я превърнаха в концлагер.
Отровата е в нашите души.
Чудовищен експеримент с нас правят
и крематориумът пак дими…

А Вярата, изстиваща в сърцата,
в агония се мята и крещи:
„Човеци, потърсете си правата!”
 Мъртвешки сън ли, българино спиш?!

Не виждате ли, носим се към бездна?!
Ще дойде ли за истина часът?
И двойните стандарти да изчезнат!
В живота да проправим светъл път!