just poem

Дмитрий Финн
I'm under hood
I'm misunderstud
I hide my face
I'm not so good.

You know i'm sick?
My heart is broken
Dont ask my name
I'm filled the shame.

I'm trying
But still so tired
No longer i,
Can mask my lie.

I want to go
To write and draw
Redemtiот mine
For my sins i cry.
(text editor Hannes)
спасибо Ханнесу за помошь в работе над ошибками и редакцию моего английского)