Геть жид в

Александр Соседка
 *Хохли –то продажні українці подібніі Іуді
**українці-то люди різної національності ,вболіваючі
За Україну.
***жиди – то не нація ,то натура злодія обкрадаючого
Україну.
**** кацапи –то мешканці Росії  і не тільки які паскудять Україну.
***** Москалі –то люди люто ненавидячі Україну і українців.

Прокиньтеся  хохли*  та україньці,**
Вже хвате наступати на граблІ.
Сидять жиди*** у владі і в печінці,
Лихають і жирують неначе королі.

Чому ми всі продажні, як ті шлюхи.
Допоки гречкою нас будуть купувать.
Лапшу чипляють нам на наші вуха,
А взагалі жидам лише на нас насрать.

Гвалтують нашу неньку Україну
І точуть із середини жидовські хробаки.
Бо ми матусю продали єдину,
Скажіть же браття, чи ми не дураки.


Але ж народ ми мудрий працьовитий
У нас «макітра» може, ще варить.
Допоки нами жид сидить пригрітий,
Від болю і свавілля будемо ми вить.

У нас є безліч гідних українців
Готових голову покласти за народ,
А ми все чухаємо яйця  у ширінці,
Тож кожен з нас проданий урод.

Але жидів лише десята доля,
А ми по вуха у їхньому лайні.
Хіба дарма досталася нам воля,
Її просрали ми утеплому кублі.

Оте усе так душу роздирає,
Вже так смердить від їхнього лайна.
Рідненька ненька тихо помирає,
Бо у середині кривава йде війна.

Таке свавілля браття вже дістало
Ота брехня і злодіївкий сміх.
Вже годі нам жерти одне сало,
Бо скоро смерттю нагодують нас усіх.

Попереджав великий  нас Тарасе,
Щоб стереглися прОклятіх  жидів.
Бо ті жиди гідність нам не скрасять
Йой ,шкода наших українських життів.

Ми озираємось на проклятіх  кацапів,****
Але  жиди гірш за москалів.*****
Від волохатіх їх смердючих лапів
Отрима кожен ,що він заробив.

Сосєдка О.Д.                20.11.2016р.