Лише менi

Юля Дереко
Ти мій ворог,-
Мій безжальний ковток повітря.
Мій смертельний порох,-
Ти моє тисячоліття.

Моє невинне кохання,
Ненависне у злі.
Моє бажання,-
Моє страждання,-
Моє ти покарання,
Відоме лиш мені.

Лише мені.