Як то було

Вера Свистун
Як то було?
Літо цвіло -
Щастям і болем.
Йшли по житті
Дні золоті -
Садом і полем.

Срібне роса,
Ріже коса
Спогади-трави.
Серце - навпіл...
Сядем за стіл -
Випити кави.

Як то бува?
Місяць упав
В сон і дрімоту.
Віра - свята,
Тільки сльота -
За поворотом...

Не озирайсь,
Збудеться рай -
Є ще надія!
Вимрієш шлях,
Смуток в очах -
Вітер розвіє.

сльота - негода, мрячка