Боже правий..

Александр Соседка
Боже правий підкажи,
Як на білім світі жити,
Коли всюди ворожини.
Які ж будуть наші діти?

Люди скрізь оскаженіли,
Беззаконня у попів,
Гідність срібло замінило,
Гроші в’яжуть у снопи.

Божа Матір, Свята Діво!
Заступися за людей.
Щоби Бог явив нам диво,
Витяг камінь із грудей.

Не витримує мій розум,
Потерпати від свавілля.
Я ,душа і серце просим:
«Хай всі вийдуть із похмілля.»

Ми від грошей захміліли
Все нам мало,мало,мало.
Вже немає більше сили,
Всі поводяться зухвало.

Тиж -бо дав людині розум,
Серце наділив любов’ю.
Ми тепер багатсов просим,
Та не брезгуємо кров’ю.

Боже милий поможи,
Врозуми Твоє творіння,
Бо вже людство на  межі,
Вже зіпріло в нас насіння.
Сосєдка О.Д.                23.11.2016р.