Шляхи Господнi незбагненнi

Геннадий Сивак
Пам'яті  Олександра  Деко.

Шляхи  Господні  незбагненні…
Роки напружено летять,
Пройшли колізії воєнні,
Хоч   знов тепер мости горять…

Живе соборна  Батьківщина,
Ось  знов вирішує Майдан…
Вже й  незалежна, та єдина,
Цвіте на заздрість  ворогам…

Він   завжди з кривдою боровся,
Та   зради  і   не пробачав,
Сивіло від  життя  волосся,
Всіх  ворогів перемагав…

Кобзар продовжував Шевченків,
Йшов уперед, не відступав,
Був  кожній  владі  дисидентом,
Боровся, жив та не мовчав…

 
Думки висвітлюючи чітко,
У пам'яті нащадків він…
Що  словом цілив дуже мітко,
України  неньки   вірний син...

Над широким могутнім Дніпром,
Зірка Деко  пронизливо  сяє,
З золотим, його вічним пером,
Рід козацький вона уславляє…

 
Автор  Геннадій  Сівак.
22  листопада  2016 року.