Не шукай мене

Филон Николай Анатольевич
приспів :

Не шукай мене , не шукай!
Не у темряві , не при світлі!
Не гукай мене , не гукай!
Я живу у своєму світі !

Не кохай мене , не кохай!
Не дивись так мені у очі!
Мою душу ти не чіпай!
Я не знаю чого я хочу !

1-й куплет :

Я сильніше життя тебе кохав,
Милувався твоєй красою!
Я коханню своєму не зраджував!
Жив у мріях лише тобою!
Може бути тебе я нерозумів.
Обнімав може я не міцно!
Може якось не так тебе цілував!
Бо нічого у нас не вийшло!

приспів :

Не шукай мене , не шукай!
Не у темряві , не при світлі!
Не гукай мене , не гукай!
Я живу у своєму світі !

Не кохай мене , не кохай!
Не дивись так мені у очі!
Мою душу ти не чіпай!
Я не знаю чого я хочу !

2-й куплет :

Всё що було , тобі я подарував!
І нічого взамін не прошу!
Всю любов і майно я тобі віддав!
Що від мене скажи ще хочеш ?
Наодинці ночами тебе чекав!
Не прийшла! І тепер не треба!
Я такий шлях для себе в житті обрав.
Я по ньому піду без тебе !

приспів :

Не шукай мене , не шукай!
Не у темряві , не при світлі!
Не гукай мене , не гукай!
Я живу у своєму світі !

Не кохай мене , не кохай!
Не дивись так мені у очі!
Мою душу ти не чіпай!
Я не знаю чого я хочу !