Не отчаивайся!

Светлана Маярчак Крыжановская
Не впадай у відчай!

Все минеться! Облиш, не плач -
Уже завтра всміхнеться доля!
А вже з нею ти виграєш матч
І володарем станеш поля!

Не бійся - засмійся в лице!
Та нехай хтось із тебе кепкує!
Реванш буде - це зараз пече
Несподіване тільки гартує!

23.11.2016

Крижановська Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький
ID: 702411
Рубрика: Вірші, Філософська лірика
дата надходження: 23.11.2016 15:51:07
© дата внесення змiн: 23.11.2016 15:51:07
автор: Світлана Крижановська