Пам ять про голод

Александр Соседка
Плач… земля квітуча нині,
Сором геть ..з заплаканих очей.
День тяжкий сьогодні в Україні
Пам’яті страждаючих ночей.

Хай несуть цю звістку дзвони,
Хай летить вона у кожний дім.
Навіть плачуть зграями ворони
І в мороз…лунає навіть грім.

Пам’ятайте люди ті страждання
Тих ..голодних,закатованих людей.
Хай би то було усе в останнє
І від голоду не бУло щоб смертей.

Бо як що ми те усе забудемо,
Ті страждання  і голодну смерть,
Гірші за катів отих ми будемо,
Що позабирали навіть дерть.

Кожен свічку запали сьогодні ,
Помолись за знищених людей.
Тих ,..що тижнями жили голодні,
Ось такий …сьогодні…. бряття… день.
Сосєдка О.Д.                26.11.2016р.