Рiдний дiм

Юлия Котеленец
Рiдний дiм,моя земля,
Поле волошкове.
Цвiтуть сади,буя весна,
I почуття казкове.
Червонi маки бiля двору,
Запахли дивиною.
Приснився сон,що вдома я,
Прокинувся,а пахне чужиною.
     Приспiв:
Журба на серцi i печаль,
Душа болить i плаче.
Нависла туга,як вуаль..,
I в тiлi запекло гаряче.

Рiдний дiм,моя земля,
Верби бiля хати.
Ромашки зацвiли,краса,
I запах м'яти не впiзнати.
Моi батьки,моя рiдня,
Чекають мене вдома.
Таке вже випало жития,
Дорога в невiдоме...
      Приспiв:
Журба на серцi i печаль,
Душа болить i плаче.
Нависла туга,як вуаль,
I в тiлi запекло гаряче.