Не рюмсай, дiвчинко...

Анна Кириленко 2
Не рюмсай, дівчинко, не так усе й погано,
Он твій автобус без запізнення прийшов.
А те, що в тебе замість серця шов -
Зовсім не видно, затягнулась рана.

Вмикай на плеєрі свій антидепресант -
Вмикай і слухай, зараз стане легше.
Тобі ніхто ніколи вже не збреше,
Бо до обману в тебе теж талант.

Ну все, не плач... У місті й так волого.
Дощі ідуть, у них свої проблеми.
Змивай косметику і не забудь нікого,
Хто має шви на серці через тебе.