в пошуках кохання

Виктория Покора
В пошуках кохання
Власна моя пісня, написана в співавторстві з композитором Віталієм Дорош
https://www.realmusic.ru/songs/473853 право на виконання передаю  Тетяні Задоя

1.Одягну я підбори і файну спідницю.
І відкривши всі запори втечу на вулицю.
Заздрять мені дівчата, юнаки зітхають.
Чому мене мамо й тато в місто не пускають?

2.Я поїду в мить до міста щастя там шукати.
Чоловіка особисто буду вибирати.
Щоб тримав він дім приватний, Мерседес чи Шкоду,
Був на вчинки добрі здатен ,цінив мою вроду.

3.Довго містом блукала в пошуках кохання.
Воно мене обминало до вечора  із рання.
Неважливо де жити ,казала мені мати,
Щоб коханого зустріти не треба поспішати.