Голос поета

Вера Свистун
Ти не поет, коли нема амбіцій.
- Не хочу, щоб мене так називали!
Почав писати в юності, чи в віці -
прямуй до кафедри сміливо і зухвало.
Ти не поет, якщо тебе не чути,
неначе "кляп" застряг назавше в роті.
Де почуття - забарвлені, розкуті?
Ще й досі усамітнені у цноті?
Ти не поет, якщо скигливі вірші
нотують лише темряву і втому.

Всі на Пегасах? Може дехто піший?
Є не поети? Проведіть додому...