29, 11, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Аўторак, 29-ага лістапада

Прачнешся неяк рана-рана
Як- кольвек ссунешся з канапы,
Ідзеш на кухню,
Робіш каву ,
Бярэш на сёння першы Кент...
І на гаўбец!
Там думаеш пра лёс ганебны...
Ці закатаць губу ,
Ці не,
Ці зноў паспрабаваць
Перамагчы
Саму сябе...
Задача то?
Ці ўсё ж такі праблема?
На вуліцы зіма ўжо...
І снег ...
А можа так і трэба ...