Кохання

Ласточка Твоя
Кохання своє мов перлину
ти в хвилях життя віднайди
І кожного  дня,щохвилини,
від заздрощів його бережи.
Нехай розквітає мов квітка,
весною,сонячним днем.
Кохай,хай не буде гірко,
в душі згасне біль та щем.